Marcel van de Hoef

Marcel van de Hoef

Marcel van de Hoef heeft ruim vijftien jaar ervaring in de media- en communicatiesector. Hij was onder andere journalist voor de Amerikaanse nieuwsorganisaties AP en Bloomberg en stond als hoofdredacteur aan de wieg van persbureau Novum Nieuws. Sinds 2010 is hij actief als zelfstandig communicatieadviseur en copywriter (Amerikaans-Engels en Nederlands). Daarnaast geeft hij interview- en gesprekstraining aan investeerders en is hij partner bij FinTech startup pEdge, die hij ondersteunt op het gebied van business development en marketing.

marcel@mrwriter.nl
Marcel van de Hoef +31 6 52 386 747

Kees Versluis

Kees Versluis

Kees Versluis studeerde wiskunde in Delft en filosofie in Leiden en is inmiddels ruim vijftien jaar actief in de journalistiek en het corporate bedrijfsleven. Hij was hoofdredacteur bij de TU Delft, redacteur economie/technologie/coverartikelen en later waarnemend hoofdredacteur bij Intermediair en hoofd contentstrategie en –creatie bij ABN AMRO Bank. Zijn specialiteit is naast snel en goed schrijven het bijeenbrengen en aansturen van redactionele en creatieve teams en het opzetten van nieuwe middelen zoals (digitale) magazines.

kees@mrwriter.nl
Kees Versluis +31 6 26 524 891

Loek Caris

Loek Caris

Loek Caris richtte in 1999 Energeia op. Hij was tot 2009 hoofdredacteur van deze nieuwsdienst voor de energiemarkt, en gaf tot de succesvolle verkoop aan de FD Media Groep in 2014 leiding aan het bedrijf. Hij heeft allround kennis van online nieuws- en opinie-journalistiek, online datadiensten, websitebouw en B2B social media. Het opzetten en aansturen van journalistieke en backoffice teams bij online uitgeverijen is zijn specialiteit. Kennis van de energiemarkt en de liberaliserings- en privatiseringsprocessen van de laatste vijftien jaar spreekt voor zich.

loek@mrwriter.nl
Loek Caris +31 6 28 975 615