Zo wordt jouw jaarverslag wél gelezen

Dit artikel van partner Kees Versluis werd oorspronkelijk gepubliceerd op Frankwatching

Veel bedrijven maken zich weer op voor hun jaarverslag. Kosten noch moeite worden daarvoor gespaard. De meeste jaarverslagen zien er de laatste jaren dan ook schitterend uit. En toch: nog steeds leest vrijwel niemand zo’n jaarverslag. Daarom bespreken we hier vijf trends die het bereik van het jaarverslag fors kunnen vergroten.

ads-beverage-black-coffee-33972.jpg

Waarom Mr. Writer?

Wij zijn een communicatiebureau pur sang. Alles wat wij doen, moet communiceren. Dat geldt uiteraard voor de content die we produceren. Maar ook in ons contact met klanten laten wij zien dat communicatie ons vak is. Wij houden van heldere afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En als een klus niet bij ons past, dan zeggen we dat gewoon en verwijzen we u graag door naar experts uit ons netwerk.


Het is uitzonderlijk hoe vloeiend het strategisch meedenken van Mr. Writer overgaat in een hands-on aanpak.
— de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)

Wie we zijn

Mr. Writer is opgericht door oud-journalisten met jarenlange ervaring in de communicatie. Het liefst dompelen we ons onder in complexe materie - van financiële rapportages en ambtelijke notities tot strategische richtlijnen en nieuwe wet- en regelgeving. Daaruit distilleren wij aansprekende verhalen, die we in heldere taal overbrengen aan de relevante doelgroepen. Eigenlijk zijn we altijd een beetje journalist gebleven.


Wat we doen

Wij zijn een bureau voor financiële en corporate communicatie. Het zwaartepunt van ons werk ligt op de ontwikkeling van aansprekende content zoals jaarverslagen, digitale magazines en bedrijfsjournalistieke producties. Wij doen dat vooral voor corporates en veelbelovende startups in de sectoren finance, technologie en energie en de (semi-)overheid. Hier volgt een selectie van de organisaties waarvoor wij werken of projecten hebben gedaan.


 

Mr. Writer

Westerdok 230
1013 BH Amsterdam
info@mrwriter.nl

 

Neem contact op met een van onze partners:

+31 6 52 386 747   Marcel van de Hoef
+31 6 26 524 891   Kees Versluis
+31 6 28 975 615   Loek Caris